Performanta ridicata

O gazduire de calitate va creste performanta unui website. Noi oferim gazduiri de calitate superioara, pentru un website care se incarca rapid.

Certificat SSL

Siguranta in mediul online este importanta. Astfel, certificatul SSL devenind indispensabil. Acesta inspira incredere si siguranta, si ajuta indexarea.

Protectie AntiVirus

Un hosting ieftin poate duce la virusarea website-ului tau. Astfel, trebuie sa alegi o gazduire care ofera protectie antivirus si backup periodic.

Trafic nelimitat

O gazduire buna asigura performanta indiferent de traficul de pe website. La noi, gazduirea are acelas pret, indifierent de trafic.

Gazduire Website Brasov

Calitatea hostingului ales este extrem de important. Astfel, atunci cand cauti gazduire, trebuie sa alegi ce este mai calitativ si mai performant. O gazduire slaba si cu o memorie prea mica, iti poate aduce mai multe prejudicii decat beneficii. Te intrebi de ce? In primul rand, un website gazduit pe un server slab, se va incarca mai greu si va avea o performanta scazuta. Iar cu cat performanta website-ului este mai scazuta, cu atat se va indexa mai slab in rezultatele din cautari.

In schimb, o gazduire de calitate ofera certificat SSL, protectie, siguranta, memorie necesara pentru o functionare perfect, backup periodic, monitorizare constanta si multe altele. Clientilor nostri le recomandam mereu  sa aleaga un pachet de mentenanta impreuna cu unul de gazduire, pentru un website care functioneaza impecabil mereu.

O gazduire de calitate ofera numai beneficii website-ului tau!

Cu un website care se incarca in cateva milisecunde, vei creste calitatea experientei vizitatorilor pe website-ul tau! Sti si tu foarte bine cat de enervant este cand unui website ii ia prea mult timp sa se incarce. Acest lucru poate fi cauzat de mai multe motive. Dar cea mai comuna este gazduirea slaba.
Gazduire Website Brasov
Gazduire Website Brasov

De ce sa alegi un hosting de calitate?

User-experience este una dintre aspectele importante pe care le au in vedere motoarele de cautare. Pentru o indexare favorabila, este nevoie de o gazduire performanta. Astfel, website-ul se va incarca rapid, iar experienta utilizatorilor pe website va fi imbunatatita.

Timpul de incarcare al website-ului impreuna cu viteza cu care se misca animatiile si elementele care compun paginile sunt si ele importante pentru o indexare cat mai buna.

Gazduire Website Brasov – Motoarele de cautare ca Google, Yahoo, Bing, etc au inceput sa puna din ce in ce mai mult accent pe calitate. Astfel, un website cu un continut, un design, backlink-uri si o gazduire de calitate va fi mereu favorizata in rezultate.

Doresti un website?

Contacteaza-ne cu incredere!

Daca ai intrebari sau esti interesat de serviciile noastre, nu ezita sa ne contactezi apeland 0786 226 246, scriindu-ne pe adresa de email office@cidev.ro sau folosind formularul de contact.

Call Now Button