Audit SEO

Audit SEO Brasov

Analiza cuvintelor cheie

Auditul SEO este important pentru realizarea unei liste cu cele mai relevante cuvinte cheie pentru indexare eficienta.

Audit SEO Brasov

Analiza de continut

In urma auditului se va analiza intreg continutul. Iar aici sunt incluse atat titlurile si subtitlurie, cat si unicitatea continutui.

Audit SEO Brasov

Analiza concurentei

Analizarea concurentei este indispensabila pentru o strategie SEO puternica. In functie de rezultate, vom oferi recomandari.

De ce sa alegi un audit SEO?

Un audit SEO este indispensabil unui website care doreste sa se indexeze printre primele pozitii in motoarele de cautare. Acesta poate aduce la lumina problemele de indexare ale unui website, care pot avea diferite cauze. Unele website-uri nu reusesc sa se indexeze rapid si eficient din cauza continutului neoptimizat. Dar in cele mai multe cazuri, motivele nu sunt atat de evidente.

Auditul SEO detaliat si realizat cu atentie va dezvalui cauza neindexarii. Un astfel de audit se concentreaza pe toate aspectele care influenteaza indexarea unui site web. Atunci cand incepem o analiza sau un audit SEO, trebuie sa avem in vedere continutul (textul, titlurile, descrierile, imaginile), etichetele meta, cuvintele cheie, concurenta si multe altele.

Vrei sa afli mai multe informatii despre ofertele noastre de Audit SEO Brasov?

Vrei sa afli mai multe informatii despre serviciile noastre de audit SEO?

Analiza detaliata a
website-ului

Nu mai sta pe ganduri si profita de oferta noastra de audit SEO pentru o indexare eficienta in primele pozitii in majoritatea motoarelor de cautare!

Analiza optimizarii fiecarei pagini web

De cele mai multe ori, problemele de indexare apar din cauza lipsei optimizarii SEO On Page sau realizarea necorespunzatoare ale acesteia.

Analiza backlink-urilor si calitatii acestora

De ce este important sa stii de unde ai backlinkuri? Autoritatea domeniilor care trimit link-uri catre website-ul tau influenteaza indexarea.

Analiza SEO detaliata

O analiza sau un Audit SEO Brasov este realizat, de obicei, din doua motive. In primul rand, acest audit se realizeaza pentru analizarea sanselor de indexare pentru un website nou lansat, sau care urmeaza sa fie lansat. Al doi-lea rand acesta are loc pentrudepistarea problemelor de indexare la un website mai vechi.

Audit SEO Brasov – Nu toate website-urile se indexeaza imediat dupa ce sunt lansate in mediu lonline. Mai ales atunci cand acestea nu au fost optimizate pentru motoarele de cautare. In acest caz, un audit SEO poate aduce la lumina toate elementele care cauzeaza neindexarea sau indexarea nefavorabila al unui website. Aceasta analiza va avea in vedere cuvintele cheie, continutul, permalink-urile, backlink-urile, metatag-urile, titlurile meta, concurenta sim ulte alte elemente care compun website-ul. Audit-ul SEO este obligatoriu in cazul unei concurente foarte puternice din punctul de vedere al optimizarii SEO.

Audit SEO Brasov

Analiza SEO detaliata

O analiza sau un Audit SEO este realizat, de obicei, din doua motive. In primul rand, acest audit se realizeaza pentru analizarea sanselor de indexare pentru un website nou lansat, sau care urmeaza sa fie lansat. Al doi-lea rand acesta are loc pentrudepistarea problemelor de indexare la un website mai vechi.

Nu toate website-urile se indexeaza imediat dupa ce sunt lansate in mediu lonline. Mai ales atunci cand acestea nu au fost optimizate pentru motoarele de cautare. In acest caz, un audit SEO poate aduce la lumina toate elementele care cauzeaza neindexarea sau indexarea nefavorabila al unui website. Aceasta analiza va avea in vedere cuvintele cheie, continutul, permalink-urile, backlink-urile, metatag-urile, titlurile meta, concurenta sim ulte alte elemente care compun website-ul. Audit-ul SEO este obligatoriu in cazul unei concurente foarte puternice din punctul de vedere al optimizarii SEO.

Oferta noastra de analiza SEO

AUDIT SEO BRASOV

AUDIT SEO

300+TVA
 • Analiza continutului
 • Cuvintele cheie (analiza si recomandari)
 • Analiza structurii URL-urilor (recomandari)
 • Titlurile de SEO (analiza si recomandari)
 • Descrierile meta (analiza, recomandari)
 • Titlurile H1, H2, H3 (analiza, recomandari)
 • Continut duplicat (analiza, recomandari)
 • Link-urile interne si textele ancora (analiza, recomandari)
 • Denumirile imaginilor (analiza, recomandari)
 • Etichete ancora de tip No-Follow (analiza, recomandari)
 • Viteza de incarcare a paginii (analiza, recomandari)
 • Analiza backlink-urilor (recomandari)
 • Domeniile care trimit link-uri catre site (analiza, recomandari)
 • Autoritatea site-ului (analiza, recomandari)
 • Social media si visibilitatea site-ului (analiza, recomandari)
 • Comparatie cu link-uri competitive
 • Analiza paginii de top din site (recomandari)
 • Analiza competitiei si ale cuvintelor cheie (recomandari)
Audit SEO Brasov

Website-ul tau are probleme de indexare?

Website-ul tau are probleme de indexare?

Call Now Button